سندیکای شرکت های شناسایی و مکان یابی رادیویی (RPICS)

با سندیکا بیشتر آشنا شویم...

اهداف و چشم انداز

اهداف و چشم انداز

اهداف و چشم انداز

اهداف، چشم انداز، ماموریت، برنامه های راهبردی و برنامه های عملیاتی سندیکای شرکت های شناسایی و مکان یابی رادیویی به شرح ذیل در اختیار عموم قرار می گیرد.
اعضای سندیکا

اعضای سندیکا

اعضای سندیکا

لیست اعضای محترم سندیکای "شرکت های شناسایی و مکان یابی رادیویی" جهت اطلاع و نیز آشنایی با خدمات و محصولات هریک در اختیار عموم قرار داده شده است.
مزایا و شرایط عضویت

مزایا و شرایط عضویت

مزایا و شرایط عضویت

مشارکت و همفکری، هم افزایی مثبت به دنبال خواهد داشت، پس با عضویت در اتحادیه و یا سندیکای صنفی خود، باعث رشد و بالندگی صنف خود خواهیم شد.
فرم الکترونیکی عضویت

فرم الکترونیکی عضویت

فرم الکترونیکی عضویت

برای ارسال درخواست عضویت خود در این سندیکا، شما عزیزان می توانید از فرم الکترونیکی قرارداده شده استفاده نموده و اطلاعات خود را ارسال نمایید.

تابلوی اعلانات سندیکا

1402/06/20| 9:30 الی 11:00
1402/06/21| 14:00 الی 16:00
1402/06/26| 9:30 الی 11:00

جلسه کمیته صنفی و فنی

جلسه کمیته صنفی و فنی
1402/07/03| 9:30 الی 11:00

میثم صالحی عضو هیات مدیره سندیکا؛ عامل اختلاف نظر و ناهماهنگی‌های موجود در بخش‌های مختلف اجرایی را منحص...

550

محمدرضا کاویانی نایب رییس هیات مدیره سندیکا و عضو کارگروه اینترنت اشیاء کمیسیون کسب و کارهای دانش بنیان...

406

گزارش خلاصه‌ای از پنل تخصصی "گفتمان‌سازی و تعامل بین دولت و بخش خصوصی در حوزه تحولات هوشمند" در حاشیه چهارمین نمایشگاه...

411

جهت دانلود و دریافت فایل نشریه اینجا کلیک ن...

803

جهت دانلود و دریافت فایل نشریه اینجا کلیک ن...

712

جهت دانلود و دریافت فایل نشریه اینجا کلیک نمایید....

780

جهت دانلود و دریافت فایل نشریه اینجا کلیک ن...

95

جهت دانلود و دریافت فایل نشریه اینجا کلیک ن...

735

جهت دانلود و دریافت فایل نشریه اینجا کلیک نمایید....

734

با RoboFly (روبوفلای) آشنا شوید!

00. 11. 18
بازدید: 119

 

با RoboFly (روبوفلای) آشنا شوید!

یکی از مشکلات موجود در طراحی پهپادهای بسیار کوچک، تأمین انرژی مصرفی آن‌ها است. هر چقدر ابعاد پهپاد کوچک‌تر شود، وزن آن نیز کمتر خواهد شد و هر چقدر وزن پهپاد کمتر شود،‌ بال‌های کوچک آن نمی‌تواند هر منبع تغذیه با هر وزنی را با خود به پرواز درآورد. یکی از مشکلات جدی در طراحی پهپادهای بسیار کوچک موسوم به حشره رباتیک استفاده از منبع تغذیه بسیار سبک است.

منبع تغذیه نباید هیچ‌گونه وزن اضافه برای حشره رباتیک ایجاد کند، در غیر این صورت مانع پرواز آن می‌شود. شایان توجه است که برای طراحی و ساخت حشره‌های رباتیک نمی‌توان از هر منبع تغذیه‌ای با هر وزن و ابعادی استفاده کرد. 

محققان دانشگاه واشنگتن برای حل مسائل موجود چاره‌ای اندیشیدند؛ آن‌ها برای انتقال شارژ مورد نیاز به حشره‌ای رباتیک به نام  RoboFlyاز پرتوهای لیزر کمک گرفتند. با این طراحی جدید، حشره رباتیک  RoboFly  بدون نیاز به حمل منبع تغذیه و تنها با کمک پرتوهای لیزر به پرواز درمی‌آید.

 سایبر فولر، یکی از محققان این گروه تحقیقاتی که نویسنده اصلی مقاله معرفی این حشره رباتیک است، در این مورد می‌گوید: پیش از این پرواز حشره‌های رباتیک بی‌سیم تنها یک داستان تخیلی بود که اکنون تبدیل به واقعیت شده است. حشره رباتیک RoboFly مجهز به منبع تغذیه بی‌سیم است و مسئله حمل منبع تغذیه سنگین در این پهپاد برای همیشه حل شده است. RoboFly بدون نیاز به اتصال مستقیم به منبع تغذیه، به پرواز درمی‌آید.

در طراحی این پهپاد بسیار کوچک،‌ پرتو لیزر نامرئی و باریکی به سلول فوتوولتائیک روی حشره رباتیکی ارسال می‌شود که این سلول می‌تواند انرژی نور را به برق تبدیل کند. البته به این علت که مقدار ولتاژ،‌ برای به پرواز درآوردن RoboFly کافی نبود،‌ تیم تحقیقاتی تصمیم گرفت که مدار الکترونیکی دیگری به حشره رباتیک اضافه کنند. این مدار جدید می‌تواند ولتاژ تولیدشده توسط سلول فوتوولتائیک را از ۷ ولت به ۲۰ ولت افزایش دهد. این مدار کوچک و سبک،‌ مجهز به میکرو کنترل هوشمندی است که می‌تواند به RoboFly کمک کند تا شبیه به یک حشره واقعی پرواز کند.

با وجود اینکه طراحی RoboFly موفقیت‌آمیز بوده است؛ ولی هنوز محققان دانشگاه واشنگتون برای بهبود و ارتقای آن به تلاش خود ادامه می‌دهند تا در آینده دنیا شاهد تغییرات بهتری در حوزه طراحی و ساخت پهپادهای بسیار کوچک باشد.