در مقاله حاضر روشهای امنیتی مهم IoT که در جهان مطرح شده، ارائه میشود که این روشها از نشریهها و کنفرانسهای برجسته و بررسی مقالات برگرفته شده است. روشهای مدیریت و چارچوب شناسایی، برای حل مسائل مربوط به شناسایی دادهها و فرایندهای میان دستگاههای ارتباط ابر و ارتباطات ترتیبی مورد استفاده قرار میگیرند.
بهروز رسانی OCF از IoTivity شامل امنیت افزوده و مدیریت ابری میشود! (Open Connectivity Foundation) OCF، بزرگترین گروه استاندارد آزاد IoT در دنیا است. این گروه طی سالهای اخیر با نام OIC شناخته میشد که هم اکنون نام آن تغییر کرده است. برای اینکه دستگاههای تولیدکنندگان مختلف قادر باشند.
اینترنت اشیا (IoT) یک روند جدید در تجارت IT بوده که گروه توسعه آن به تازگی تشکیل شده است. تلاش اینترنت اشیا بر این است که یک پیام آگاهیبخش و فوقالعاده درباره قابلیت خود در بهبود زندگی انسانها منتشر کند. کارشناسان این حوزه در این مورد میگویند: آنهایی که به یک شبکه اجتماعی گره خوردهاند.
زمان زیادی از معرفی کاربرد IoT در حوزه صنعتی نمیگذرد و صنعتگران ابتدا دیدگاه خوبی نسبت به اینترنت اشیا نداشتند؛ اما اکنون اکثریت رهبران صنایع، اینترنت اشیا صنعتی (IIoT) را برای آینده کسب و کارشان امری حیاتی میدانند. اگرچه هنوز تعدادی از نوآوریها در حوزه IoT صنعتی در مرحله امکانسنجی بوده و به مرحله اجرا نرسیده است.
IOT شبکهای از اشیای فیزیکی است که توسط اینترنت بهم متصل میشوند. شبکهها از اتصال هزاران وسیله به یکدیگر تشکیل شده و جز شبکههای LLN محسوب میشوند. شبکههای LLN یا Low-Power and Lossy Networks از اتصال تعداد زیادی گره با توان پردازشی، حافظه و انرژی محدود تشکیل شده و این گرهها توسط لینکهای نویزآلودی بهم متصل میشوند.
IoT می تواند در حوزه های مختلفی از جمله بهداشت و درمان، حمل و نقل، سرگرمی، شبکه های قدرت و ساختمان های هوشمند مورد استفاده قرار گیرد. انتظار می رود که IoT به عنوان یک سازمان دهنده برای نوآوری های تکنولوژیکی آینده مورد استفاده قرار گیرد و همچنین انتظار می رود که کاربرد آن در طول سالهای آینده افزایش یابد.
در زندگی پر مشغله امروز یادآور های تلفن های همراه (ریمایندر ها) نقش مهمی را ایفا می کنند. بدین صورت که در آغازین ساعات کاری روز تمام برنامه ها را به آن ها سپرده و منتظر فرمان گوشی برای اجرای تک به تک آن ها خواهیم ماند. اطلاع رسانی در گام بعدی پر کاربرد ترین استفاده انسان ها از تلفن های همراه می باشد.
به واقع اینترنت اشیاء یا همان IOT چیست؟ و کجاست؟ آیا ما آن را به راحتی میبینیم؟ چه درکی از مزیت های آن داریم؟ اصلا آیا اینترنت اشیاء برای ما مزیتی دارد؟ آیا دنیای جدید ارتباطات را دگرگون می کند؟ اطلاعات در همه جا هست، در خانه، محل کار، خیابان و عملا در تمام جنبه های زندگی روزمره. سئوالات مطرح شده در خصوص اینترنت اشیاء یا همان اصطلاح IOT است.
یافتن یک فضای پارکینگ خالی در طی ساعات شلوغی، یک مسئله رایج در بسیاری از شهرها است. برآورد می شود که 30 درصد ازدحام ترافیک روزانه در مناطق مرکز شهری، ناشی از جست و جوی فضای پارک برای خودروها بوده و اینکه راننده به طور متوسط 8 دقیقه را صرف یافتن فضای پارک می کند. حال راهکار چیست؟
بهتازگی تعداد بسیاری از موارد منتشر شده جالب در حوزه اینترنت صنعتی اشیاء (IIoT)، (مانند کنترل تجهیزات صنعتی، مدیریت مالکیت صنعتی، تولید هوشمند، کارخانه هوشمند) توجه روزافزون جامعه آکادمیک و صنعت را به خود جلب کرده است. IIoT، تکنولوژی است که به وسیله آن هر چیزی در صنعت، با یکدیگر ارتباط و تعامل برقرار میکند.